1- Nu împrumuta mai mult decât poți rambursa lunar. Un bun sfat este acela să nu te întinzi mai mult decât ți-e plapuma. Multă lume accesează credite iresponsabil, deși știu că ratele le depășesc posibilitățile reale de rambursare, însă speră că se vor descurca ei cumva. Total greșit.
2- Pe cât posibil încearcă să plătești un avans cât mai mare, dacă dispui de ceva bani. Odată dați, banii se uită, însă dezavantajul unei rate foarte mari lună de lună, rămâne.
3- Plătește ratele mereu la timp. Este important să fii mereu corect cu rambursările, deoarece de-a lungul desfășurării creditului va fi nevoie de anumite corecții, refinanțări, reîncadrări de dobândă… iar un istoric personal negativ, te va împiedica să faci asta.
4- Nu împrumuta bani pentru a-i da pentru alte investiții. Investițiile sunt de două feluri. Primele care sunt extrem de sigure, nu oferă randament mare, astfel că profitul realizat nu va acoperi dobânda creditului. Apoi sunt investitiile cu profit ridicat, însă de regulă acestea au profit ridicat din cauza riscului foarte mare de a pierde banii, cum ar fi investițiile bursiere de exemplu. În ambele cazuri accesarea unui credit pentru a derula acele investiții nu este recomandată.
5- Accesează creditele în mod profesionist. De corecta accesare a unui credit, în special pe termen lung, va depinde siguranța și stabilitatea ta financiară ulterioară. Aici intevenim noi. Având în spate o bogată expertiză financiară, putem identifica și accesa cele mai potrivite variante de creditare care să fie de un real folos, nu să devină o povară.
Să obții un credit este relativ ușor, dar să-l obții pe cel mai potrivit pentru tine, este cu totul altă poveste.
Pe piața din România activează peste 20 de instituții bancare care vă pot oferi credite. Fiecare astfel de bancă are propriile politici și facilități de acordare a creditelor. Pentru omul obișnuit este aproape imposibil să le cunoască temeinic pe toate.
NOI NE-AM PREGĂTIT ȘI LE CUNOAȘTEM PENTRU TINE !