Creditul imobiliar vine adesea cu perioade foarte lungi de plata (pana la 30 de ani), dobanzi si costuri semnificative. Atunci cand nu iti sunt clare toate lucrurile din contractul de imprumut pe care il semnezi, te expui la riscuri necalculate care te pot afecta peste ani.

La CreditAccept, in calitate de broker de credite, iti punem la dispozitie cele mai bune oferte de credit imobiliar, iar consultanta primita nu te costa nimic. Cu experienta noastra practica a multor credite imobiliare / ipotecare intermediate, te indrumam si te ajutam sa nu faci aceleasi greseli comune, care te vor costa scump peste ani (multi dintre cei care obtin primul imprumut pentru o locuinta fac aceste greseli).

La Credit Accept nu percepem nicio taxa pentru serviciile pe care vi le oferim, totul este GRATUIT. Noi castigam din comisionul institutiilor cu care colaboram si de la care te ajutam sa iti obtii imprumutul (comisionul nostru il primim de la finantator doar daca imprumutul este acceptat si nu are nicio legatura cu imprumutul pe care tu il primesti!).

Un credit imobiliar reprezinta o responsabiliate mare pe care ti-o asumi pe o perioada indelungata de timp. Vrei sa te asiguri ca iei decizia corecta si alegi oferta de credit care ti se potriveste cel mai bine din punctul de vedere al dobanzilor, cat si al urgentei imprumutului.

Vrei ca o decizie financiara gresita sa te tina prins urmatorii 30 de ani?

In momentul in care decizi sa incepi demersurile pentru un credit imobiliar, primul pas este sa mergi la diferite banci si institutii financiare pentru a le afla si studia ofertele (in care te incadrezi).

Ti se vor oferi multe informatii, calcule ale ratei lunare, perioada de plata, dobanda anuala. Cu alte cuvinte, vei avea de cantarit aspecte de natura financiara si bancara. Adauga faptul ca vei primi cate un set complex de informatii de la fiecare banca la care vei apela.

Lipsa expertizei in domeniu creste riscul tau de a lua un credit imobiliar cu dobanzi si costuri crescute (si uneori, costuri ascunse!)

In plus, imagineaza-ti ca ai luat un credit imobiliar pentru o perioada de 30 de ani. Din pacate, daca nu ai inteles foarte clar conditiile creditului si ai luat o decizie gresita, esti nevoit sa platesti pentru acea decizie in toti acesti ani.

Sa luam un exemplu concret. In urma cu cativa ani, unii romani si-au luat credite in franci elvetieni. Valoarea in lei a unui franc elvetian era destul de mica. De exemplu, in 2008, aceasta se situa la 2,16 lei.

In doar cativa ani, valoarea francului s-a dublat, ceea ce inseamna ca si ratele oamenilor au crescut semnificativ. Unii au fost nevoiti sa se angajeze in mai multe locuri de munca pentru a putea plati rata. Altii, s-au aflat in imposibilitate de plata sau au demarat procese impotriva bancilor.

Apeland la consultanta si expertiza specialistilor CreditAccept, poti evita astfel de situatii neplacute si sa intelegi mai bine responsabilitatea pe care ti-o asumi.

Analizand nevoile si posibilitatile tale, iti recomandam oferta de credit imobiliar care ti se potriveste si care iti permite sa ai locuinta visurilor tale.

Ce beneficii ai prin colaborarea cu specialistii CreditAccept?

  • Analizezi oferta de credit care ti se potriveste cel mai bine, dupa criterii precum dobanda, costuri si conditiile de acordare a creditului;
  • Iti alcatuim un dosar cu toate actele necesare, fara greseli, care iti creste sansele de a obtine creditul pentru noua locuinta;
  • Consultanta si expertiza Credit Accept este GRATUITA, nu trebuie sa platesti nicio taxa pentru serviciul primit;
  • Te ajutam sa eviti greselile comune facute de cei care se afla la primul credit imobiliar/ipotecar;
  • Iti oferim asistenta si sfaturi inainte si dupa semnarea contractului de credit, si te ghidam pe tot parcursul procesului.

Completează datele în câmpurile alăturate, iar un specialist CreditAccept va reveni în ajutorul tău pentru obținerea unui credit imobiliar!

Serviciul oferit nu te costă nimic, cerem în schimb doar seriozitatea ta

Vreți Credit?

Solicitați acum oferta personalizată

Consultanță telefonică

Tel: +40 341 103 344