Probabil te întrebi cum poți accesa cea mai bună ofertă de credit imobiliar, fără să fie nevoie să fii prezent din ușă în ușă la toate băncile și instituțiile financiare pentru a o căuta.

Atunci când nu ai timp, dar vrei să fii sigur de alegerea pe care o faci în a alege un credit, un specialist Credit Accept vine în ajutorul tău cu cele mai bune oferte de credite imobiliare active acum, iar consultanța pe care o primești nu te costă nimic.

La Credit Accept nu percepem nicio taxă pentru serviciile pe care le oferim, totul este GRATUIT. Noi câștigăm din comisionul instituțiilor cu care colaborăm și de la care te ajutăm să îți obții împrumutul (comisionul nostru îl primim de la finanțator doar dacă împrumutul este acceptat și nu are nicio legătură cu împrumutul pe care tu îl primești!).

Noi preluăm toată presiunea de a căuta ofertele imobiliare și îți prezentăm doar pe cele care se încadrează în necesitățile pe care tu le ai.

Beneficiile de a lucra cu noi:

  • îți recomandăm oferta care ți se potrivește cel mai bine, atât din punctul de vedere al dobânzilor, cât și din perspectiva urgenței împrumutului;
  • te ajutăm să eviți cele mai des întâlnite greșeli făcute de cei care cumpără pentru prima dată un imobil, și plătesc pentru greșeală lor până la 30 de ani în dobânzi și costuri crescute-altfel spus, te ajutăm să nu pierzi bani fiindcă nu ai expertiza necesară;
  • aplici cu un dosar de credit fără greșeli. Dosarul de credit este unul din cele mai importante elemente în momentul în care aplici pentru un împrumut. Noi ne asigurăm că dosarul tău conține toate actele necesare și acestea sunt corecte. Un dosar complet și corect îți crește șansele de a obține creditul pentru noua locuință.

Nu lasă timpul să fie scuză pentru care nu ai o locuință a ta. Dacă locuiești în chirie, luna de luna plătești și nu te alegi cu nimic. Peste ani, realizezi că prin plata chiriei ai plătit pentru casa altcuiva.

Cu cât începi mai devreme o căutare a unei locuințe și a unei finanțări, cu atât îți este mai ușor ca în timp să reușești să plătești tot creditul și să te bucuri de investiția făcută.

Am ajutat de-altfel și mulți alții care locuiau cu părinții, și au dorit mai mult spațiu pentru noua lor familie. Ne-am bucurat să îi putem îndruma spre oferte imobiliare pe care altfel nu le-ar fi accesat.
Mulțumirile pe care le-am primit de la ei și vorbele frumoase de cât de împlinitor este să locuiască într-o căsuță a lor, sunt mici gesturi cu mare importantă pentru noi.

Completează datele în câmpurile alăturate, iar un specialist CreditAccept va reveni în ajutorul tău pentru obținerea unui credit imobiliar!
Serviciul oferit nu te costă nimic, cerem în schimb doar seriozitatea ta.

Vreți Credit?

Solicitați acum oferta personalizată

Consultanță telefonică

Tel: +40 341 103 344