Aveți nevoie de bani pentru acoperirea cheltuielilor curente?
Aveți nevoie de finanțare pentru procurarea unui apartament?
Aveți în plan de a procura un automobil nou?
Doriți să vă construiți o casă?

Pentru realizarea acestor aspirații aveți nevoie de un partener de încredere. CREDIT ACCEPT vă poate ajuta să găsiți soluția de finanțare potrivită de la băncile partenere. Veți beneficia de suport profesionist și consultanță specializată în procesul de obținere a creditului.

Vă ajutăm să alegeți acea soluție de creditare care se potrivește nevoilor personale. În urma analizei veniturilor și cheltuielilor veți fi informat despre creditele de nevoi personale la care vă calificați, care sunt condițiile de creditare, veți primi suportul la întocmirea dosarului de credit, susținerea dosarului la bancă și accesarea creditului.

Informații utile

 • Din octombrie 2011 creditele de nevoi personale se acordă maxim pentru 5 ani
 • Creditele de nevoi personale contractate până în octombrie 2011 pot fi refinanțate pe un termen maxim de 10 ani
 • Printr-un credit de nevoi personale se pot refinanța și carduri de credit și /sau overdraft
 • Creditele de nevoi personale se acordă doar în RON. Eviți astfel riscul valutar specific creditelor în valută
 • În ultimii 3 ani dobânzile la creditele de nevoi personale s-au redus substanțial
 • Puteți opta și pentru credite de nevoi personale cu dobândă fixă

Exemplu de calcul

Pentru un credit de nevoi personale de 25.000 lei pe o perioadă de 5 ani plătești o rată lunară de 503 lei,dobândă 7,36% valabilă (ROBOR 3 luni + 6.9%) și comision de analiză dosar de 250 lei, cost total 30,470 lei și DAE 8,5%.

Doriți să profitați de prețurile atractive de pe piața imobiliară și să procurați un apartament sau o casă? Vă ajutăm să alegeți acea soluție de creditare care se potrivește planurilor dumneavoastră. În urma analizei veniturilor și cheltuielilor veți fi informat despre creditele ipotecare la care vă calificați, care sunt condițiile de creditare, veți primi suportul la întocmirea dosarului de credit, susținerea dosarului la bancă și accesarea creditului.

Informații utile:

 • Din toamna anului 2011 BNR a recomandat un avans minim mai mic la creditele ipotecare în RON de numai 15%, comparativ cu 25% în cazul creditelor ipotecare în valută
 • Puteți refinanța creditele ipotecare contractate în valută prin accesarea unui credit în RON la costuri comparabile cu eliminarea riscului valutar
 • Garantarea creditului ipotecar cu imobilul achiziționat este obligatorie
 • Asigurarea imobilului achiziționat prin credit ipotecar este obligatorie
 • Este recomandat ca rata lunară la credit să fie mai mică decât chiria plătită pentru apartament

Exemplu de calcul

Pentru un credit ipotecar de 270.000 lei pe o perioadă de 30 ani plătești o rată lunară de 1.274 lei, dobândă 3,9% valabilă (ROBOR 3 luni+3.2%), comison analiză 900 lei, cost total 471,200 lei DAE 4.22%.

Doriți să vă construiți propria casă și aveți nevoie de finanțare? Vă ajutăm să găsiți soluția de finanțare potrivită, veți primi suport la întocmirea dosarului de credit, susținerea dosarului la bancă și la accesarea creditului.

 Informații utile:

 • Puteți să optați pentru construcție în regie proprie prin reducerea costurilor totale;
 • Alegeți acordarea creditului în tranșe în dependentă de graficul lucrărilor de construcție;
 • Gestionați banii cash pentru a negocia achiziția de materiale și manoperă;
 • Creditele de construcție se garantează cu terenul aferent construcției, construcția intabulată în funcție de stadiu și alte bunuri imobile și mobile;
 • Asigurarea bunurilor propuse în garanție este obligatorie.

Exemplu de calcul

Pentru un credit ipotecar de 270.000 lei pe o perioadă de 30 ani plătești o rată lunară de 1.274 lei, dobândă 3,9% valabilă (ROBOR 3 luni+3.2%), comison analiză 900 lei, cost total 471,200 lei DAE 4.22%.

Cardul de credit este un instrument prin care poți cumpăra bunuri sau plăți servicii cu bani puși la dispoziție de bancă.

Cardul de credit este un produs care îți poate aduce multe beneficii cu costuri 0:

 • perioada de grație de până la 55 de zile, adică plătești cu banii băncii și poți returna datoria fără niciun cost dacă respecți perioada de grație
 • rate cu dobândă 0, adică plătești cu banii băncii și poți returna datoria fără niciun cost dacă respecți cu sfințenie ratele stabilite
 • bonusuri la cumpărături, adică primești un anumit număr de puncte ce pot fi utilizate ulterior la cumpărături gratuite sau cash-back, adică ți se returnează pe card automat un anumit procent din valoarea cumpărăturilor
 • asigurări de călătorie sau asigurări de viață

În același timp cardul de credit este un produs a cărui utilizare incorectă poate atrage costuri foarte mari. Iată câteva exemple:

 • el mai frecvent exemplu de utilizare eronată a cardului de credit este retragerea de bani cash de la bancomat. Pe lângă comisionul de retragere, la suma retrasă se percepe imediat dobândă care este destul de mare (variază în general între 20 și 30%/an).
 • plata unor dobânzi mari la cumpărături ce au fost făcute inițial în rate în sistemul “rate cu dobândă 0”, dar datorită nerespectării plății ratelor încep să fie percepute dobânzi. Știați că 80% din persoanele care cumpără cu “plata în rate cu dobândă 0” nu reușesc să ducă la bun sfârșit plata ratelor în termenele impuse și ajung să plătească dobânzi pentru acele sume?
 • înregistrarea de întârzieri în Biroul de Credit. Plata cu o întârziere mai mare de 30 de zile a sumei minime datorate atrage înscrierea în Biroul de Credit, ceea ce vă afectează istoricul de creditare și vă poate afecta pe viitor și posibilitatea de a obține alte credite.

Este foarte important să cunoști cu exactitate costurile pe care le implică folosirea cardului de credit și avantajele pe care le conferă. Îți explicăm cu plăcere aceste aspecte pentru a putea alege acel card care se potrivește stilului tău de viață.

Exemplu de calcul

Pentru credit card standard, dobânda anuală efectivă (DAE) de 28.09%/an este calculată pe o perioadă de 5 ani pentru o limită de credit în valoare de 5.367 lei, cu o dobândă de 25%/an, un comision de administare de 0 lei comision de emitere de 0 lei. DAE fost care de credit este integral de la ATM, după acordare.

Vreți Credit?

Solicitați acum oferta personalizată

Consultanță telefonică

Tel: +40 341 103 344