Cand vorbim despre brokeri de credite, exista o preconceptie gresita legata de faptul ca ei cer bani in schimbul serviciilor pe care le ofera.

La Credit Accept nu percepem nicio taxa pentru serviciile pe care vi le oferim, totul este GRATUIT. Noi castigam din comisionul institutiilor cu care colaboram si de la care te ajutam sa iti obtii imprumutul (comisionul nostru il primim de la finantator doar daca imprumutul este acceptat si nu are nicio legatura cu imprumutul pe care tu il primesti!).

Credit Accept, in calitate de broker de credite, te ajuta sa obtii un imprumut prin recomandarea celor mai bune oferte de imprumut valabile in momentul in care aplici. El este si cel care te ajuta cu realizarea dosarului de credit si se asigura ca acesta nu are greseli.

Un broker iti prezinta cele mai bune oferte de imprumut

Atunci cand vine vorba despre un imprumut, fiecare banca sau institutie fincanciara are propriile oferte pentru diferite imprumuturi (personale, imobiliare, ipotecare, refinantare).

Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare oferta presupune timp si energie, resurse care sunt de multe ori destul de limitate.

Imagineaza-ti ca ar trebui sa mergi la fiecare banca in parte si sa discuti cu agentul de credite despre oferta lor si despre ce inseamna sa obtii un imprumut de la acea institutie.

CreditAccept preia toata presiunea de pe umerii tai. Noi colaboram cu peste 21 de institutii financiare, cunoastem si avem acces rapid la ofertele acestora.

Tinand cont de nevoile tale, iti recomandam oferta care ti se potriveste cel mai bine, atat din punctul de vedere al dobanzilor, cat si din perspectiva urgentei imprumutului.

Aplici cu un dosar de credit fara greseli

Dosarul de credit este unul din cele mai importante elemente in momentul in care aplici pentru un imprumut. Noi ne asiguram ca dosarul tau contine toate actele necesare si acestea sunt corecte. Un dosar complet si corect iti creste sansele de a obtine imprumutul in timp util.

Ce presupune o colaborare cu un broker de credite

Cand apelezi la serviciile CreditAccept, totul incepe cu intelegerea nevoilor si posibilitatilor tale financiare. Scopul creditului, venitul, si cat de repede ai nevoie sa il obtii.

Avem nevoie de detaliile acestea pentru a-ti putea prezenta cele mai potrivite oferte de imprumut pentru tine.

Urmatoarea etapa o reprezinta prezentarea efectiva a ofertelor de credit valabile in momentul respectiv, de la diferite instituii financiare. Iti explicam ce inseamna fiecare cost, comision, sau dobanda, fiecare termen financiar, astfel ca tu sa fii bine informat si sigur in momentul in care alegi oferta de imprumut.

Dupa alegerea ofertei potrivite, urmeaza intocmirea dosarului de credit. Acesta este realizat cu mare atentie pentru a contine toate actele si analizat pentru a elimina orice greseala.

Suntem alaturi de tine pe toata durata semnarii contractului de credit, pana in momentul primirii imprumutului, si chiar si dupa aceasta etapa.

Te ghidam pe tot parcursul procesului de obtinere a imprumutului, oferindu-ti explicatii si sfaturi pentru a face alegerea potrivita pentru nevoile tale.

Completeaza formularul de aplicare pentru un imprumut iar un broker CreditAccept va reveni in ajutorul tau pentru obtinerea unui imprumut!

Serviciul oferit nu te costa nimic, cerem in schimb doar seriozitatea ta.

Vreți Credit?

Solicitați acum oferta personalizată

Consultanță telefonică

Tel: +40 341 103 344